INTRODUCCIÓ

TERÀPIA DEL PARELL BIOMAGNÈTIC

Ref:   IMAN

CURAR AMB IMANTS - TERÀPIA DEL "PARELL BIOMAGNÈTIC"

El Biomagnetisme és una sorprenent teràpia amb imants descoberta a partir de 1988 pel Doctor Isaac Goiz Durán de Mèxic, que en breus lapses de temps aconsegueix eliminar microbis com virus, bacteris, fongs i paràsits. També en l'àmbit físic el Biomagnetisme equilibra el funcionament de les glàndules endocrines, mentre que a l'àrea emocional imprimeix un canvi d'ànim més positiu en la majoria dels pacients, alliberant estrès i procurant un major vigor energètic.

En conseqüència el Biomagnetisme propicia diversos nivells de millora en una gran varietat de malalties especialment en aquelles cròniques, les d'origen autoimmune i les de causes desconegudes.

COM I PER QUÈ FUNCIONA EL BIOMAGNETISME - ¿QUÈ ÉS EL PARELL BIOMAGNÈTIC?

L'eficiència del Biomagnetisme desenvolupat pel Dr. Isaac Goiz Durán de Mèxic, es recolza en el descobriment del concepte del "Parell Biomagnétic", és a dir conjunt de parells de punts en el cos que han acumulat excessos de càrregues elèctriques, les quals produeixen en aquests punts la formació de pols magnètics positius i negatius similars als dels imants, els que a la vegada determinen distorsions del pH químic cap a l'acidesa o alcalinitat respectivament en aquests pols.

Aquests desequilibris de càrregues elèctriques amb les conseqüents alteracions àcid-bàsiques, afavoreixen en gran manera la proliferació de diferents espècies de virus, bacteris, fongs i paràsits, que sincronitzen entre ells en forma molt especial, produint la gran majoria de les greus malalties de l'ésser humà.

A través d'un complet rastreig bioenergètic de tots els possibles parells biomagnéticos del pacient, el terapeuta descobreix aquells parells que estan infectats o en disfunció, després col·loca imants comuns de potència superior a 1.000 Gauss amb l'adequada polaritat sobre aquests punts, empenyent l'excés de càrregues positives contra les negatives que acaben neutralitzant, de manera que el pH tendeix a l'equilibri d'un organisme sa. Això és el que el Dr. Goiz ha denominat com Nivell d'Equilibri Normal (NEN).

Tots dos efectes, la neutralitat del pH i la interrupció de la comunicació entre microbis, els produeix a aquests greus problemes per a la seva supervivència i s'extingeixen en lapses molt breus de temps, originant-se així millores notables en el pacient. Però a més d'aquesta capacitat antimicrobiana que en el cas dels virus és decisiva, el Biomagnetisme tendeix a equilibrar glàndules endocrines, desintoxicar l'organisme i produir un notori efecte positiu en l'àrea anímica del pacient.

Per tant amb Biomagnetisme poden tractar-se una vasta gamma de diferents malalties d'ordre físic i també emocional, aconseguint majors percentatges de millora comparat amb altres mètodes, especialment en malalties complexes i cròniques on aquesta tècnica aconsegueix desentranyar el seu origen misteriós. Fins i tot algunes malalties suposadament incurables, tenen més probabilitats d'alleujament en diferents proporcions amb el Biomagnetisme. Aquesta tècnica és molt simple però alhora molt eficient, poc invasiva i sense els nocius efectes secundaris dels fàrmacs.

COMPATIBILITAT DEL BIOMAGNETISME AMB ALTRES MEDICINES

El Biomagnetisme en qualsevol cas, és absolutament complementari i compatible amb la medicina oficial. El pacient pot aconseguir el millor d'ambdues medicines i cap bon terapeuta de Biomagnetisme suggerirà suspendre o alterar els medicaments o tractaments indicats pel metge. Els exàmens de laboratori indicats per aquest, serviran també per comprovar fefaentment els bons resultats d'un tractament biomagnètic.

Preu: 25 €
Quantitat:


la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies