INTRODUCCIÓ

Reflexología podal

Preus tractaments (reiki-quiromassatge-reflexología)
Ref:   Reflexo

Beneficis de la reflexologia podal:

La reflexologia podal està considerada dins de les teràpies alternatives, i el seu origen té arrels mil·lenàries procedents de la medicina tradicional xinesa.

A nivell físic, els nostres peus contenen terminacions nervioses que els connecten amb diferents parts internes del cos conegudes com a punts reflexos, però en un sentit més espiritual o metafòric, són els responsables de proporcionar estabilitat, ens condueixen per la vida i suporten el nostre pes diari. Rebre un massatge als peus de reflexologia podal proporciona quietud, tranquil·litat, benestar i una sensació molt agradable.

Resulta especialment recomanable per a l'alleugeriment de trastorns derivats de l'estrès, com ara insomni, mals de cap o ansietat.

També ens pot ajudar a tractar trastorns motors, problemes digestius, menstruals, endocrins, d'esquena o problemes respiratoris, entre d'altres.

Relaxa al pacient, estimula l'aparell circulatori, produeix evacuació de toxines, estimula el sistema endocrí i disminueix les malalties de columna.

Tractaments:

45 minuts aproximadament.

Els 7 punts energètiocs principals (txakres)

General: tots els sistemes (respiratori, circulatori, linfàtic, digestiu, osi, etc.)

Preu: 25€.

Preu: 25 €
Quantitat:


la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies