INTRODUCCIÓ

Tractament de l'Artrosi

Tractament de l'Artrosi
Ref:   ART

ARTROSI
Es tracta d'un trastorn crònic, causat per un procés degeneratiu del cartílag articular. Provoca dolor i rigidesa en les articulacions, així com certa limitació de moviments, que en casos greus pot arribar fins a una pèrdua funcional de l'articulació afectada.
El cartílag articular, en condicions normals evita el frec directe dels extrems ossis articulars, protegint del desgast; però quan per causa de la malaltia aquests cartílags perden la seva elasticitat i es desgasten, els extrems ossis entren en contacte directe i, per tant, pateixen un progressiu deteriorament que afecta greument la funcionalitat de l'articulació.
L'origen d'aquesta patologia no es coneix amb exactitud, però sí que s'han determinat una sèrie de factors que podrien propiciar la seva aparició, com per exemple, s'ha observat en algunes persones certa predisposició hereditària, i també una sèrie de trastorns que l’afavoririen, tals com haver patit traumatismes, àcid úric amb atacs de gota, artritis reumàtica, etc.
A més, afavoreixen en extrem l'aparició de l'artrosi, el fet que les articulacions hagin de suportar càrregues i pesos excessius. En aquest sentit, destacaríem el paper que juga el sobrepès corporal, en particular sobre les articulacions de genoll i maluc, així com el reiterat esforç en la pràctica de certes activitats esportives, etc. etc.

Tractament comú en tots els casos:
* Reduir el pes corporal.
* Mantenir la mobilitat i el to i força musculars.
* Evitar traumatismes i esforços excessius.
* Procurar aturar el procés destructiu degeneratiu del cartílag.
* Dieta neta de greixos, fregits i carns vermelles, i consumir molts aliments crus, i brous de verdures remineralitzants (ceba, carxofa, api, julivert, col, porro .....
* Consumir abundants sucs naturals de fruites riques en vitamina C i minerals, com la llimona, raïm, groselles, maduixes, cireres, prunes, pinya ....

ALCOHOL Y OLI ESSENCIAL "ARTROSIC"
Loció destinada a reduir el dolor produït per aquesta afectació, i procurant una cosa molt important; reduir la ingesta d'antiinflamatoris i analgèsics una vegada obtingut cert alleujament del malestar, ja que com sabem, aquests comporten efectes secundaris importants.
Aplicació: de 2 a 3 vegades al dia en els punts de dolor, mitjançant un suau massatge, fins a la seva completa absorció. És molt important una aplicació a la nit, abans de ficar-nos al llit.

Presentació: envàs amb spray de 200 cc.

Preu: 15 €
Quantitat:


la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies