INTRODUCCIÓ

Tractament de les Hemorroides

Ref:   HM-15
Les hemorroides són dilatacions de les venes situades sota la superfície del conducte anal, o bé en els marges de l'anus, on es troben dos àmplies xarxes venoses conegudes com plexes hemorroïdals.
 
Es presenten com uns bonys o nòduls, i la situació varia segons siguin els vasos venosos dilatats.
 
Segons sigui la seva situació, parlarem de:
 
Hemorroides internes: són dilatacions de les venes del plexe hemorroïdal superior, en un principi pot ser que no siguin visibles exteriorment, però amb el temps formen uns bonys que sobresurten per l'orifici anal.

Hemorroides externes: són dilatacions de les venes del plexe hemorroïdal inferior, i són visibles a manera de petits nòduls, al voltant de l'orifici anal.

Les causes poden ser d'una gran diversitat, encara que unes de les més comunes podrien ser el restrenyiment crònic, l'obesitat, la tos crònica, l'esforç durant el part, l'estar molt temps assegut o dret, etc. etc.
 
També caldria destacar la debilitat dels teixits que subjecten les venes a les parets del conducte anal, fet que explicaria en certa manera, la tendència genètica a patir d'hemorroides a membres d'una mateixa família.
 
Es un preparat d’acció antiinflamatòria, de gran efectivitat i sense cap mena de contraindicació.
 
Producte: oli preparat per aplicar directament (interna i externament).
 
Composició: oli de camamilla, menta i rosa.
 
Presentació: ampolla de 15 ml.


Preu: 6 €
Quantitat:


la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies