INTRODUCCIÓ

Pomada Psoriasis

Tractament Psoriasis
Ref:   PSO-CR

La psoriasis es una malaltia no infecciosa que afecta la pell, i es manifesta en l’aparició d’una sèrie de taques de color rosat o vermell, d’aspecte molt sec i escamat.

Normalment és localitza als genolls i colzes, encara que també pot aparèixer en molts altres llocs com ara el pit, a les vores del nas, a l’esquena, darrera les orelles, al cap, etc.  

L’origen d’aquesta afecció és desconegut, encara que alguns estudis diuen que podria ser de procedència genètica.

Té una peculiaritat molt significativa, i és que fins avui dia és incurable. A la medicina convencional es tracta amb corticoides, però la resposta a aquests tractaments , de vegades, és que les taques es converteixen en clivelles, que molts cops s’infecten.

La crema aquí presentada no produeix cap mena de reacció adversa, i la major o menor efectivitat dependrà, en molts casos, de l’estat d’ànim de la persona.  

També es important tenir en compte que, encara que el tractament de vegades funcioni de manera espectacular, no podem obviar que la psoriasis sempre hi és, i que davant de qualsevol descuit o trasbals de l’organisme, torna a aparèixer.

Al llarg de l’hivern, el fred i la humitat normalment agreugen els símptomes, en canvi a l’estiu, el sol i l’aigua de mar els suavitzen, encara que últimament s'ha identificat un tipus de psoriasis fotosensibilitzant.

Composició base: cera verge, glicerina, oli de coco.

Olis essencials:  cajeput, lavanda, ti, gerani, rosa, eucaliptus i mejorana.

Presentació: envàs de 15 c.c.

Preu: 10 €
Quantitat:


la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies