INTRODUCCIÓ

Alcohol Essencial "Les 5 Roses" 100

Alcohols essencials
Ref:   AS5R100


En aquest preparat hi trobarem l’essència de 5 roses diferents, amb les variades propietats de cadascuna d’elles.

Les propietats d’aquestes roses son el resultat de diverses investigacions, i molt especialment a l’aportació dels coneixements i revelacions de la carmelita Santa Teresita del Nen Jesús, també coneguda com Santa Teresa de Lisieux, nascuda a Alençon (Normandia, al nord de França 1873-1897).

1.    Rosa Blanca: representa claredat, puresa i netedat, així que l’essència d’aquesta rosa tindrà propietats depuratives en aquest sentit, i actuarà sobre tot en les extremitats.  

2.    Rosa Groga: el color groc simbolitza l’energia del Sol i l’or. Incidirà principalment en l’estrès i la depressió, i serà molt beneficiosa en els tractaments de les lumbàlgies, ciàtica i inflamacions en general.

3.    Rosa Vermella: el color vermell representa la sang, el dolor i la purificació espiritual. El seu efecte serà calmant i tranquil•litzador. 

4.    La Rosa: el rosa es un color molt especial, principalment relacionat amb l'amor. Es un color perfecte per contrarestar estats d'ànim agressius o d'hiperactivitat. Recordant la dita popular: "ho veus tot de color de rosa", reflecteix fidelment el seu significat: ingenuïtat, bondat, tendresa, bons sentiments, absència de tot mal.

5.    Rosa Vermella de colors: aquesta rosa potenciarà i equilibrarà l’efecte de les anteriors; farà que el preparat sigui també indicat per a prevenir les infermetats més greus i agressives.


Contingut: 100 ml.  

Preu: 8 €
Quantitat:


la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies