INTRODUCCIÓ

L'essència 100% natural de les plantes medicinals

Per obtenir totes les seves propietats terapèutiques ho podem fer de moltes maneres, encara que aquí ho hem fet mitjançant " la maceració".
"La maceració" és una tècnica antiquíssima, que consisteix en extraure totes les substàncies actives de les plantes, amb el temps necessari.

La procedència de totes les varietats que es fan servir, (moltes són silvestres i d'altres de cultiu), han estat macerades tal i com ho feien antigament, ja sigui amb oli o bé amb alcohol, al llarg de 40 dies i 40 nits; el que abans es coneixia com a "sol i serena".
Els raigs ultraviolats del sol ens hi donaran la seva força, potenciant-ne les propietats, i la lluna ens les netejarà d'impureses.
Un cop acabat aquest procés, es colen, analitzen i guarden.

Totes les plantes medicinals silvestres utilitzades provenen de les comarques del Baix Empordà, Ripollès i Priorat.
Són tres indrets totalment diferents, tant en la situació geogràfica com en la climatologia, fet que condiciona que no totes aquestes espècies es trobin arreu, ni al mateix temps, ja que el clima sec del Priorat no té res a veure amb la frescor del Ripollès ni aquests dos amb la proximitat del Baix Empordà al litoral de la Costa Brava.la formula natural - Avda. President Companys, 7 - C.P. 17100 La Bisbal d’Empordà - bustianatural@yahoo.es - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies